# eHerkenning Broker Migratie naar NextGen Portal

# Wat moet u doen om uw eHerkenning verbinding te migreren naar ons NexGen Platform?

# HM (Broker) metadata

Om de verbinding via ons nieuwe platform te laten lopen, dient u de metadata van ons nieuwe platform in te lezen aan uw kant. We raden u aan om eerst de preproductieomgeving te testen en vervolgens de datum en het tijdstip voor de productieomgeving aan ons door te geven via Technical Support <technicalsupport@signicat.com>. Afhankelijk van welke eHerkenning-versie gebruik wordt gemaakt, dient u de onderstaande stappen te volgen:

# Maakt u gebruik van eHerkenning versie 1.13?

De HM Metadata van Signicat voor eHerkenning 1.13 kunt u downloaden op de onderstaande pagina’s en vervolgens inlezen in uw applicatie:

# Maakt u gebruik van eHerkenning versie 1.11?

De HM Metadata van Signicat voor eHerkenning 1.11 kunt u downloaden op de onderstaande pagina’s en vervolgens inlezen in uw applicatie:

# Maakt u gebruik van eHerkenning Versie 1.9?

Het nieuwe platform ondersteunt geen eHerkenning versie 1.9, omdat deze versie op den duur uitgefaseerd zal worden vanuit het eHerkenningstelsel. Mocht u op dit moment gebruikmaken van eHerkenning versie 1.9, dan dient u te upgraden naar versie 1.11 of 1.13. Wij vragen u om dit af te stemmen met onze technical support afdeling.

TIP

Meer informatie over het upgraden naar 1.13 kunt u hier terugvinden.

# Certificaten

De nieuwe Metadata van Signicat bevat nieuwe certificaten. Mocht het zijn dat u het certificaat apart moet inlezen of vertrouwen in uw applicatie, dan kunt u de certificaten hieronder terugvinden.

TIP

Meer informatie over de certificaten kunt u hier terugvinden (in English).

# Artifact binding

Ook is het vereist dat Artifact Binding op de Response verplicht staat ingesteld aan uw kant.

TIP

Meer informatie over Artifact Binding kunt u hier terugvinden (in English).

# White-listen Signicat Broker endpoints

Maakt u gebruik van een firewall of reverse-proxy? Dan dient u mogelijk de volgende URL's te white-listen: eh-x509.pre.signicat.nl, eh.pre.signicat.nl, eh-x509.signicat.nl, eh.signicat.nl

En de volgende IP-adressen voor het verkeer naar en van de brokers:
80.158.56.200, 80.158.49.46, 80.158.54.177, 80.158.6.83


Mocht u nog vragen hebben , dan kunt u contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur via e-mail technicalsupport@signicat.com of door te bellen naar + 31 (0)88 012 0210.

Last updated: 5/26/23, 4:10:45 PM UTC